Vriendenloterij

Wat houdt deze actie in:
De Vriendenloterij is een loterij waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen waar hun bijdrage naar toe gaat. De helft van de opbrengsten gaat naar dit goede doel. Er zijn 14 trekkingen per jaar en je bijdrage per trekking is € 9,60. Wanneer je met een lot meespeelt steun je Smash en maak je zelf kans op fantastische prijzen!!

Wat heeft Smash eraan:
Smash ontvangt de helft van de opbrengsten van de loten die Smash als goed doel hebben geselecteerd. Voor Smash betekent dit dus: 9,60 *14 /2 = € 67,20 per lot per jaar. Als we 20 loten kunnen verkopen dan levert dit € 1.344,- op voor de clubkas!!

Hoe meld ik me aan:
Opgeven kan door op onderstaande banner te klikken. Daarmee komt u terecht op de website van de Vriendenloterij. Smash is automatisch geselecteerd als uw goede doel.
 


 

Opzeggen kan op elk gewenst moment dus u zit hier niet meteen voor een jaar aan vast.

Wie kunnen zich aanmelden:
Iedereen kan zich aanmelden. Zowel leden als niet-leden. Zolang ze Smash selecteren als goede doel dan steunen ze Smash. Indien u al meespeelt met de Vriendenloterij dan kan u uw lot om laten zetten. Hiervoor dient u contact op te nemen met de ledenservice van de Vriendenloterij tel. 0900-3001400.

Zoeken

Snel iets vinden op de website? Probeer het via de zoekfuntie…

   

Dit is onze sponsor